Skip navigation.
Idéer om idéer

Plötsligt vägskäl för idéot-räknaren. Lindas sajt ligger nere... Oväntat länge dessutom.

Idéot-räknarens vara eller inte vara ställdes plötsligt på sin spets när jag såg att Linda idéotens sajt var stängd för plattformsbyte. Eller snarare hela driftig.nu - sannolikt omfattande byte eftersom de först stängde för hela helgen och sedan förlängt till sen onsdag.

Linda provkör ju som sagt första tillyxade versionen eftersom det saknades loggar totalt. Om det nu byts plattform totalt är det en sak som är säker; antingen har de fixat loggar ihop med bytet... eler så har de prioriterat bort det och då lär det dröja riktigt länge innan det blir några.

Alltså ett tydligt vägskäl. Finns det loggar nu har idéot-räknaren spelat ut sin roll. Idén funkade. Den gav lite statistik som substitut för en riktig logg. Bara att den är ohyggligt svårläst och användarovänlig. Eller så finns det inte loggar. Då finns det omedelbart behov för en idéot-räknare åt flera. I så fall får jag sätta av lite tid och fixa till hjälplig grafisk presentation och automatisk aktivering av användare; lagom att lansera som en alfaversion.