Skip navigation.
Idéer om idéer

Idéer

Idéer är en bra idé men inte helt klart

Du har nog råkat hitta hit i förtid (ibland ramlar våra idéer upp högt i t.ex Google innan de lanserats på riktigt... Och ibland råkar någon ämneslänk peka ut saker automatiskt.) Kika på Idé kampanjer - idéer för idésprutor eller Cyborgmolns Idéblogg i stället. Där kommer också info när det lanseras sökfunktioner för Cyborgmolnet idéer här.

Idéer

Cyborgmolnet idéer omfattar de sajter som kretsar runt idéer, skapande av idéer och spridning av idéer. Idéer om produkter hör mera till molnet Uppfinnare, medan genomförande av idéer hör till molnet Entreprenör.

Förmedling av idéer, hjälp med idéer, information och idétävlingar:

Expressn - EXtremt PREStigefull och Snygg Nedräknare

|

***nytt*** Originalfilen för nedladdning - inklusive GIF-animeringsinfo.

"Expressn" är en nedräknarfunktion för din websida. Först ut är en stämningsfull gif-animering av ett brinnande adventsljus som räknar ner mot jul, dag för dag.

Läs artikeln om hur du med får ett expressn-ljus. Inga registreringar och annat krångel. Bara klippa & klistra.

Expressn - ljus med datum som brinner ner mot jul.

Cyborgmoln och Idékampanjer välte Google för "idekampanj"

|

Numera föreslår inte Google att "idekampanj" är ett felstavat "aidskampanj" utan accepterar ordet som synonym till "idékampanj".

Det tog knappt tre veckor från att cyborgmoln.se och www.idekampanjer.se gjorde en gemensam insats med några artiklar var, tills Google accepterade "idekampanj" som ett eget ord.

Syndicate content